منو اصفهان - خیابان توحید میانی - قبل از چهارراه پلیس - مقابل اداره ثبت - ساختمان آریا - طبقه اول - ​91620100 - 031
جراحی زیبایی پلک

معرفی کتاب راه چهارم

دست نویس زیر برداشتی شخصی همراه با کمی تغییرات از برخی فصول کتاب «راه چهارم راهنمای دانشمندان جوان ایرانی» نوشته دانشمند ارجمند آقای دکتر فرخ سعیدی است. بخوانیم و ....

دانشمندان جوان ایرانی که تحصیل کرده خارج یا داخل هستند، هنگامی که وارد میدان سخت زندگی در ایران می‌شوند و پیچیدگی و کندی و فراز و نشیب امور را از نزدیک مشاهده می‌کنند، تنها سه راه به روی خود باز می‌بینند. آن سه راه عبارتند از:
1) گروهی به این فکر می‌افتند که هر چه زودتر از کشور بروند، به این امید که بلکه در خارج یک زندگی منظم و مرتب و پربار براساس معلومات و مهارت‌های خود برای خود دست و پا کنند.
2) گروهی «دانش» خود را کنار می‌گذارند و به دنیای بیکران هنر و عرفان و شعر و فلسفه و چه بسا تجارت پناه می‌برند.
3) گروهی نیز همرنگ جماعت می‌شوند و به سهم خود از فرصت‌های طلائی که در یک جامعه جهان سومی برای تحصیل کرده‌ها پیش می‌آید، بهره می‌برند.

آنچه مسلم است این است که هیچکس را نمی‌توان و نباید در انتخاب راهش، تحسین یا نکوهش کرد اما آیا راه چهارمی نیز وجود دارد؟
راه چهارم: تک تک دانشمندان جوا ن ایرانی می‌توانند راهنمایانی باشند برای مردم جامعه ایرانی در عبور آنها از یک گذرگاه تاریخی.
کدام گذرگاه تاریخی؟ گذرگاهی برای کسب «فرهنگ علمی».

فرهنگ علمی چیست؟

فرهنگ بر دو نوع است. یکی «فرهنگ ادبی» که شامل زبان ، دین و هنر است و ما بهترین نوع آن را در جهان داریم و دیگری «فرهنگ علمی» که شامل اقتصاد، مدیریت، آموزش و دانش است و ما بهترین نوع آن را در جهان نداریم!

آدرس اینستاگرام دکتر واعظ

حدود 1500 سال قبل از کشف آمریکا، منشور حقوق بشر در ایران نگاشته شد و حدود 150 سال قبل از شروع صنعتی شدن ایران، رنسانس در غرب روی داد. با مقایسه این دو عدد به دو نکته مهم پی می‌بریم؛ اول اینکه از قدمت فرهنگ ادبی خود که بطور ناخودآگاه در تمام وجود ما ریشه دوانده است آگاه می‌شویم و دوم اینکه درمی‌یابیم برای کسب فرهنگ علمی در سطح فعلی، حداقل به چند نسل زمان همراه با تلاش مداوم نیاز داریم و حل مشکلات جامعه ما به صورت یک شبه فقط خیالی خام است.

در مشکلات ما در اصل نه خارجی‌ها مقصراند و نه حکومت‌های ما. قصور با یک یک مردم ما است. نه اینکه ما مردم بدی باشیم برعکس در مقایسه با مردم بسیاری از کشورهای دیگر ما انسان‌های بسیار شریفی هستیم. تنها گناه ما این است که دوران شکوهمندیِ فکریِ اروپاییِ چند سدة پیش را طی نکرده‌ایم. دورانی که بدون عبور از آن نمی‌توان به روحیه و بینش لازم برای دانش و پژوهش امروزی رسید. به هر حال هرچه بود گذشت. حالا چه باید کرد؟
در کتاب «راه چهارم» که توسط انتشارات نخل دانش چاپ شده است ابعاد بیشتری از این موضوع مورد بحث قرار می‌گیرد و به چون و چراهای این موضوع به صورت جامع تری پرداخته می‌شود. در پایان برای استاد گرانمایه جناب آقای دکتر سعیدی که تجربیات زندگی ارزشمند خود را در نگارش این کتاب بکار گرفته‌اند آرزوی تداوم در پویایی دارم.

محمد رضا حکیمیان


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، قبل از چهارراه پلیس ، مقابل اداره ثبت ، ساختمان آریا ، طبقه اول
تلفن : 91620100 - 031

درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید

نظرات کاربران درباره این مطلب :
برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :

در سال 1353 در اصفهان به دنیا آمدم. در سال 1371 با رتبۀ 123 کنکور تجربی در رشتۀ پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران پذیرفته شده و در سال 1378 با مدرک دکترای پزشکی فارغ‌التحصیل گردیدم.

در سال 81 با رتبۀ 17 کشوری در امتحان تخصص رشتۀ پوست و زیبایی دانشگاه اصفهان پذیرفته شدم. همزمان با این موفقیت در امتحان اعزام به خارج رشته تغذیه شرکت کردم و در این امتحان نیز موفق به کسب بورس خارج کشور شدم.

به دلیل علاقه زیاد به رشته پوست، در همین رشته ادامه تحصیل دادم. در سال 2004 میلادی و در حالی که دوره رزیدنتی را طی می‌کردم دوره‌ای یک ماهه، به صورت فشرده پوست را در دانشگاه شفیلد انگلستان گذراندم. این دوره درعلاقه و دیدگاه من نسبت به رشته پوست بسیار موثر بود.
در سال 85 با مدرک بورد تخصصی پوست و زیبایی با رتبه 4 کشوری و اول استان فارغ‌التحصیل شدم.


عکس دکتر علیرضا واعظ شوشتری - بهترین متخصص پوست در اصفهان
طراحی و راه اندازی وب سایت : گروه نرم افزاری پزشک آنلاین