بیماری آرگیریا یا آبی چیست و علت ایجاد آن چه میباشد؟
بیماری آرگیریا از قرار گرفتن بیش از حد در معرض ترکیبات شیمیایی عنصر نقره یا گرد و غبار آن ناشی میشود. بارزترین نشانه این بیماری تغییر رنگ پوست است. در افراد مبتلا به آرگیریا، پوست به رنگ آبی یا آبی - خاکستری تغییر پیدا میکند. آرگیریا میتواند به دو شکل آرگیریای محلی و آرگیریای فراگیر بروز یابد. آرگیریای فراگیر روی قسمتهای بزرگی از سطوح در معرض دید بدن تأثیر میگذارد و آرگیریای محلی در مناطق محدودی از بدن، از جمله بخشهایی از پوست، بخشهایی از غشاء مخاطی یا ملتحمه بروز دیده میشود.
درمان بیماری های پوستی، توسط دکتر علیرضا واعظ شوشتری در اصفهان انجام پذیر است. در کلینیک دکتر واعظ علاوه بر درمان بیماری ها و مشکلات پوستی، انواع روشهای جوانسازی، تزریق ژل، چربی و بوتاکس همچنین لیزر موهای زائد نیز با بهره گیری از تخصص ایشان و استفاده از مدرن ترین تجهیزات، صورت میگیرد. جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با کارشناسان ما با شماره تلفن 91620100 - 031 تماس حاصل فرمایید.
تاریخ چه بیماری آبی یا آرگیریا
استفان بیبوروسکی، که در سال ۱۸۹۱ در لهستان به دنیا آمد، یکی از مبتلایان به این بیماری بود. مادر او تصور میکرد که بیماری او ناشی از مجروح شدن شوهرش به وسیله یک شیر میباشد. مادر استفان او را موجود پلیدی میدانست؛ و به همین خاطر وقتی استفان ۴ ساله بود، او را به یک گروه نمایشی آلمانی داد. در سال ۱۹۰۱ او به آمریکا رفت و در آنجا هم مشغول نمایش و اجرای حرکات ژیمناستیک شد.
با وجود بیماری و وضعیت محدود کننده ظاهر، از او به عنوان یک جنتلمن خوش پوش و کسی که قادر بود به پنج زبان مختلف صحبت کند، یاد میشود. در سال ۱۹۲۰ او به آلمان رفت و سرانجام در سال ۱۹۳۲ بعد از یک سکته قلبی درگذشت.
در سال ۱۹۶۰ در ایلات کنتاکی آمریکا خانوادهای زندگی میکردند که پوست بدن آنها به رنگ آبی بود. از این رو این خانواده به نام «خانواده آبی» معروف بودند. این ویژگی نسل به نسل در این خانواده انتقال یافت.
درمان آرگیریا
طبق تحقیقات انجام شده در علت ایجاد این بیماری؛ شکل گیری یک سری مکانیزم شیمیایی بین بافت های بدن و نقره موثر است؛ که این مکانیزم ها موجب ایجاد و ورود نمک هایی در پوست میشوند. سپس با برخورد نور آفتاب و واکنش های شیمیایی دیگر،پوست آبی دیده خواهد شد. تاکنون روش قطعی برای درمان این بیماری یافت نشده است.
اما تحقیقات اخیر نشان میدهد؛ درمان با لیزر کیوسوئیچ (QS) می تواند تا حدودی تغییر رنگ پوست در این بیمران را بهبود بخشد. لیزر کیوسوئیچ (QS) پالس های نور با شدت بالا را بر روی پوست ناحیه درگیر می تاباند. در سال 2015، محققین به مرور شش تحقیق در زمینه استفاده از لیزر کیوسوئیچ (QS) برای بهبود آرگیریا پرداختند؛ که در نتیجه این تحقیقات دریافتند؛ یک جلسه درمان با لیزر کیوسوئیچ می تواند بهبود نسبی در خصوص تغییر رنگ پوست افراد مبتلا به آرگیریا ایجاد نماید.
با این وجود بهترین روش، پیشگیری از این بیماری است. روشهای پیشگیرانه بیماری آرگیریا عبارتند از:
- استفاده از کرم های ضد آفتاب با درصد محافظت بالا در برابر نور خورشید
- محدود کردن زمان قرار گرفتن در معرض نور خورشید
- استفاده از لباس ها و عینک محافظ مناسب در هنگام کار با فلز نقره
- پرهیز از مصرف داروها، مکمل ها و مواد آرایشی حاوی نقره
عوارض بیماری آرگیریا
جز تغییر در رنگ پوست و برخی از تغییرات خلقی، عوارض دیگری در مبتلایان به آرگیریا گزارش نشده است. البته مشکلات خلقی این بیماران نیز به دلیل تمایز آنها از لحاظ ظاهری با دیگر افراد جامعه است.
همشهریان گرامی، برای داشتن چهرهای زیبا و جوان میتوانید بهترین تزریق ژل گونه در اصفهان را با مراجعه به کلینکهای پوست، مو و زیبایی، زیر نظر متخصصین پوست فعال در این شهر تجربه نمایید.
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، قبل از چهارراه پلیس ، مقابل اداره ثبت ، ساختمان آریا ، طبقه اول
تلفن : 91620100 - 031
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
کاربردهای درمانی رادیوسرجری
تاریخ انتشار : 1400-05-21تاریخ بروز رسانی : 1400-05-23 -
همه چیز در مورد پمفیگوس
تاریخ انتشار : 1400-01-15تاریخ بروز رسانی : 1400-01-17 -
بیماری ناگاشیما یا خارش لک دار
تاریخ انتشار : 1400-11-30تاریخ بروز رسانی : 1400-12-01 -
بیماری لوپوس دیسکوئید چیست؟
تاریخ انتشار : 1400-08-14تاریخ بروز رسانی : 1400-08-16 -
علت و درمان خارش سر چیست؟
تاریخ انتشار : 1400-12-27تاریخ بروز رسانی : 1400-12-28
نظرات کاربران درباره این مطلب :مولود [ 1402-08-01 ]
سلام چند روزه روی قفسه سینه و گردنم لکه هایی زده شبیه به سوختگی نگرانم که آیا همین بیماری آرگیریا است
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .