روشهای کلینیکال تقویت مو
مو یکی از مهمترین فاکتورهای زیبایی چهره افراد به حساب می آید و نقش آن در ایجاد اعتماد به نفس بر کسی پوشیده نیست. کاهش رشد موها و کم پشت شدن آن باعث کاهش اعتماد به نفس میشود. عوامل بسیاری همچون وراثت، استرس، ابتلا به برخی بیماریها، سوء تغذیه و تغذیه نامناسب، استفاده از مواد شیمیایی مانند انواع رنگ مو و موارد بسیار دیگر باعث ضعیف شدن موی افراد میشود. امروزه علاوه بر مراقبتهای روزانه، راهکارهای متعددی برای رشد و تقویت موی سر در کلینیکها ارائه میشود که قطعاً تأثیرگذار خواهند بود. روشهای کلینیکال از جمله درمان هایی هستند که می توانید از آنها برای تقویت مو استفاده کنید. هر کدام از این روش ها اگر به دست افراد حرفه ای انجام شود می تواند سلامت موهای شما را باز گرداند. در این مطلب انواع روشهای کلینیکال تقویت مو معرفی میشود.
تقویت موها و درمان ریزش مو با روشهای مختلف و تجویز داروهای موثر، توسط دکتر علیرضا واعظ شوشتری در اصفهان انجام میشود. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با شماره تلفن 91620100 - 031 تماس حاصل فرمایید.
علل ضعیف شدن مو
در اینجا به برخی از فاکتورهایی که منجر به ضعیف شدن ریشه مو میشود، اشاره میکنیم:
- عدم تعادل هورمونی سطح هورمونهای بدن به طور مستقیم بر چرخه رشد مو اثر میگذارد. عدم تعادل هورمونی میتواند باعث نازک شدن موها شده و از سالم بودن و بلند شدن موها جلوگیری کند. یائسگی، مشکلات تیروئید، تغییرات پس از بارداری نیز ممکن است منجر به نوسان هورمونی شود که ریشه موها را ضعیف کرده و در چرخه رشد طبیعی مو اختلال ایجاد میکند.
- ژنتیک برخی از افراد استعداد ژنتیکی برای اختلالات خاص مو مانند ریزش موی الگویی دارند. آلوپسی آندروژنیک در مردان و زنان یکی از شایعترین نوع ریزش موی ژنتیکی است که منجر به کاهش تدریجی اندازه فولیکول مو میشود.
- استرس استرس روانی میتواند تأثیر منفی بر چرخه رشد مو داشته باشد و تحریک ریزش مو میشود. همچنین فشارهای فیزیکی ناشی از بستن محکم موها یا استفاده بیش از حد از وسایل حالت دهنده مو میتواند فشار کششی روی ساقهها و ریشه موها وارد کند. درمانهای شدید مو مانند صاف کردن دائمی یا فر کردن موها و استفاده مداوم از فرکننده مو، اتو و شانه موی داغ، پیوستگی فولیکول مو را تغییر میدهد و پوسته مو را ضعیف کرده که باعث میشود بیشتر مستعد ریزش و شکنندگی باشد.
- عفونت پوست سر عفونتهای باکتریایی یا قارچی روی پوست سر، مانند جوش روی پوست سر، میتواند به ریشه موها صدمه بزند تا حدی که منجر به زخم شود و سپس ریزش دائمی مو در نواحی آسیبدیده را در پی دارد.
- شوره سر این مشکل پوست سر، به دلیل افزایش تولید چربی طبیعی یعنی چربی روی پوست سر رخ میدهد که عفونت قارچی را تشدید میکند. پوسته پوسته شدن و خارش از نشانههای رایج شوره سر است. خاراندن شدید به دلیل خارش پوستی میتواند آسیب فیزیکی به ساقه مو وارد کند. همچنین عفونت قارچی میتواند ریشه موها را به دلیل التهاب ضعیف کند.
- محصولات شیمیایی مو مواد شیمیایی قوی که در رنگهای مو، مواد بیرنگکننده و محصولات حالت دهنده مو وجود دارد، میتواند درماتیت تماسی آلرژیک ایجاد کند و به شدت بر فولیکول مو اثر بگذارد.
- رژیم غذایی ناسالم مصرف رژیم غذایی که فاقد مواد غذایی ضروری مانند پروتئین، ویتامینها و مواد معدنی بهویژه آهن و ویتامین ب 12 است، باعث ضعیف شدن تدریجی ریشه مو و افزایش ریزش مو میشود.
- داروها داروهای خاصی نیز ریشه موها را ضعیف میکنند و منجر به ریزش دائمی مو میشوند. این داروها شامل داروهای ضد سرطان، داروهای تیروئید، رقیق کننده خون (ضد انعقاد)، داروهای نقرس، ضد افسردگی و ضد فشار خون است.
- عوامل محیطی قرار گرفتن در معرض آلودگی، دوده، مواد شیمیایی خطرناک به دلیل آلوده بودن، آسیب اکسیداتیو به ساقه مو و فولیکولها وارد کرده و ریشه موها را تضعیف میکند. تغییرات مو میتواند از ریزش موی پراکنده، آسیب پوست سر، حس سوزش و شوره تا خشکی، موخوره و شکنندگی را شامل شود.
روشهای تقویت مو در کلینیک
پی آر پی مو
پی آر پی به معنای پلاسمای غنی شده از پلاکت بوده و از مؤثرترین درمان های تقویت موی سر است که با جدا سازی اجزاء خون فرد و تزریق پلاسما، باعث تحریک و رویش مجدد موهای در حال ریزش شده و همچنین کلاژن سازی بخشهای آسیب دیده را بر عهده دارد. ابتدا نمونه خون به مقدار 10 CC از فرد گرفته میشود. سپس با استفاده از دستگاه سانتریفیوژ، پلاکت ها جدا شده و آماده تزریق میشوند. انجام تزریق پی آر پی مو با وسیله خاصی بنام مزوگان صورت میگیرد. این وسیله این قابلیت را دارد که مقدار و عمق تزریق را بهدقت تنظیم نموده و در نتیجه از تزریقات با عمق و مقدار نامناسب جلوگیری کرده مانع از هدر رفتن پی آر پی تهیه شده میگردد.
مزوتراپی مو
مزوتراپی یک تکنیک درمانی بدون تهاجم است که شامل تزریق محدود مواد دارویی یا غیر دارویی مفید است. این مواد به کمک سوزنهایی بسیار ریز در فواصلی معین که پزشک تعیین میکند به ناحیه مورد نظر تزریق میشود و با رساندن مواد مغذی و ویتامینها به پوست، باعث بهبود وضعیت پوست و مو خواهد شد. فرآیند مزوتراپی مو شامل تزریق مواد مغذی سالم به مزودرم (لایه ضخیم زیر اپیدرم که به عنوان پیوند بین بافت های پوست و لایه چربی عمل میکند) پوست سر است. با این حال، این فرایند درمانی باید با کمک تزریق به روش ویژه انجام شود که مواد مغذی مایع غنی را از طریق سوزن هر قسمت از ناحیه طاس پوست وارد میکند. در نتیجه، حداکثر جذب مواد مغذی توسط فولیکولهای مو به پوست انجام شده و این اطمینان را میدهد که با گردش خون مناسب و تعادل هورمونی به تقویت و رشد مجدد موها کمک خواهد شد.
کربوکسی تراپی مو
کربوکسی تراپی یکی از روشهای درمانی غیر تهاجمی (بدون جراحی) است که با استفاده از تزریق گاز دی اکسید کربن به لایههای زیر پوستی به رفع مشکلات پوست و مو میپردازد. از این روش برای تقویت رشد و ترمیم مو استفاده میشود. با تزریق گاز کربن دی اکسید در ناحیه پوست سر، جریان خون افزایش مییابد و به این ترتیب رشد موها تحریک میشود. فرایند اکسیژنه شدن بافت، باعث رویش مجدد مو و بهبود سنتز کلاژن و پروتئین در اطراف فولیکول مو میشود.
لیزر تراپی
لیزرتراپی مو یکی دیگر از راههای درمان ریزش مو و تقویت مو است. که با سطح انرژی و جریان کم و اثر بخشی بالا صورت میگیرد. در این روش، جراحی انجام نخواهد شد و به بافت و بازسازی ریشه مو و تقویت آن کمک میشود و باعث میشود موها ضخیم تر، با کیفیت ساقه اضافه، بدون ریزش و براق تر شود.
کاشت مو
گاهی موهای فرد تنها با روشهای تقویتی جوابدهی و افزایش تراکم دلخواه را برای فرد ندارد و فرد در این مرحله اقدام به انجام کاشت و یا ترمیم مو میکند. واژه کاشت مو در اصل به معنای پیوند طبیعی می باشد. شرایط کاشت موی هر فرد بستگی به بانک مو و قسمت اهدا کننده آن دارد، به صورتی که هر چقدر بانک مو و بخش اهدا کننده قوی تر باشد تراکم پیوند و کاشت مو بیشتری خواهیم داشت.
پیشگیری از ضعیف شدن مو
- از درمان های شیمیایی در جهت ترمیم موی آسیب دیده بپرهیزید.
- مواد شوینده ملایم که با استفاده از پروتئین و سایر مواد مغذی غنی شدهاند را انتخاب کنید.
- هنگام انتخاب شامپو، از خریدن محصولات حاوی سولفات و الکل خودداری کنید.
- از شستشوی روزانه موهای خود با شامپو خودداری کنید.
- استفاده از سشوار و اتوی مو را محدود کنید.
- پروتئین و امگا ۳ و ویتامین بیشتری مصرف کنید.
- سبزیجات و میوهها را در برنامه غذایی خود بگنجانید.
- در طول روز آب زیادی بنوشید.
تزریق بوتاکس با استفاده از با کیفیت ترین مواد و مهارت در تزریق توسط متخصص پوست، در کلینیک دکتر علیرضا واعظ شوشتری انجام میپذیرد. در صورت تمایل به کسب اطلاعات در این زمینه، با شماره تلفن 91620100 - 031 تماس حاصل فرمایید.
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، قبل از چهارراه پلیس ، مقابل اداره ثبت ، ساختمان آریا ، طبقه اول
تلفن : 91620100 - 031
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
درمان ریزش مو با پی آر پی
تاریخ انتشار : 1399-02-19تاریخ بروز رسانی : 1399-09-26 -
روگین و درمان ریزش مو
تاریخ انتشار : 1391-11-12تاریخ بروز رسانی : 1399-10-15 -
بهترین روشهای مراقبت از مو
تاریخ انتشار : 1394-01-10تاریخ بروز رسانی : 1399-09-23 -
روش مصرف، عوارض و محدودیت های ماینوکسیدیل
تاریخ انتشار : 1399-01-24تاریخ بروز رسانی : 1399-09-26 -
ماینوکسیدیل درمان ریزش مو
تاریخ انتشار : 1388-03-11تاریخ بروز رسانی : 1399-09-18
نظرات کاربران درباره این مطلب :حسین [ 1402-09-10 ]
من مزوتراپی دو جلسه انجام دادم ولی اثری ندیدم، ميخواستم بدونم میشه پی آر پی انجام بدم آیا برای پی آر پی مو هم نیاز به چند جلسه هست؟
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .